Dragnea: Dacă Băsescu îl va desemna pe Ponta din prima, va apărea o coabitare serioasă şi reală

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că dacă preşedintele Traian Băsescu îl va desemna "din prima" pe Victor Ponta drept premier, atunci va apărea o coabitare serioasă, reală, corectă între USL şi şeful statului.

378 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Dacă Băsescu îl va desemna pe Ponta din prima, va apărea o coabitare serioasă şi reală

Liviu Dragnea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Dacă Traian Băsescu îl va desemna pe Victor Ponta din prima, sunt sigur că va apare o coabitare serioasă, adică reală, corectă, făcută în interesul ţării. Nu e imposibil, şi cred că toţi avem această obligaţie", a spus Dragnea.

El a arătat că nu ştie dacă Victor Ponta se încadrează în profilul de premier conturat de preşedintele Traian Băsescu, dar ştie că se încadrează în profilul de premier de care are România nevoie în acest moment.

Dragnea a mai spus că preşedintele Traian Băsescu, despre care a spus că este un om "cu logică" nu va face "gestul inutil' de a desema premier pe altcineva din USL decât Victor Ponta, pentru că o astfel de propunere nu va trece de Parlament.

"Ca să faci o propunere ştiind că nu trece în Parlament, mi se pare fără sens", a subliniat Dragnea. 

 

  

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici