Dragnea: Cred că Băsescu va da dovadă de înţelepciune şi Ponta va fi desemnat premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că preşedintele Traian Băsescu va da dovadă de înţelepciune şi premierul propus de USL, respectiv Victor Ponta, va fi şi cel desemnat în această funcţie.

133 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Cred că Băsescu va da dovadă de înţelepciune şi Ponta va fi desemnat premier

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Cred că şi preşedintele Traian Băsescu va avea suficiente resurse să dea dovadă de înţelepciune şi premierul propus de USL, adică Victor Ponta să fie cel desemnat ca să înceapă cât mai rapid construcţia bugetului şi reconstrucţia României", a spus Dragnea.

El şi-a manifestat convingerea că nu se va ajunge la situaţia ca Băsescu să nu-l desemneze pe Ponta premier.

"Sunt convins că nu vom ajunge la situaţia aceea (în care Traian Băsescu să nu-l desemneze premier pe Victor Ponta, n.r.). Sunt absolut convins că şi preşedintele Traian Băsescu înţelege situaţia prin care trece România, înţelege că România nu mai poate suporta continuarea unui război care nu aduce câştigători, până la urmă pierd toţi românii din această situaţie. Azi românii au hotărât: vor majoritatate USL, vor Guvern USL, cu Victor Ponta", a spus Dragnea. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici