Dragnea, despre candidatura sa la şefia PSD: Pun pe hârtie un posibil proiect pentru partid. E o chestiune de zile

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a evitat, luni, să spună clar dacă va candida la şefia partidului, însă afirmă că se gândeşte "foarte serios" la acest lucru şi lucrează deja la un posibil proiect pentru PSD, urmând ca în următoarele zile să facă un anunţ clar.

35796 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre candidatura sa la şefia PSD: Pun pe hârtie un posibil proiect pentru partid. E o chestiune de zile

Dragnea, despre candidatura sa la şefia PSD: Pun pe hârtie un posibil proiect pentru partid. E o chestiune de zile (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"În următoarele zile o să-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD şi obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid şi dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective atunci cu inima uşoară voi anunţa candidatura. E o chestiune de zile", a spus Dragnea.

Întrebat de ce evită să dea un răspuns clar pe această temă, liderul interimar al PSD a spus că nu este nici "ipocrit, nici copil sau mincinos", ci vrea să se gândească foarte bine la proiectul pe care vrea să-l propună partidului. "Cu sinceritate vă spun că mă gândesc foarte serios la această candidatură şi nu resping ideea de a candida, dar eu simt că partidul are nevoie de o schimbare profundă", a explicat Dragnea.

Acesta a precizat că PSD are nevoie de o schimbare profundă, atât în ceea ce priveşte doctrina partidului, cât şi în ceea ce priveşte comunicarea şi relaţiile interne şi relaţionarea cu restul instituţiilor statului. Mai mult, este nevoie de promovarea meritocraţiei şi introducerea unui proiect de "gestiune a carierei" în PSD. "Toate aceste lucruri mă preocupă, am început să le pun pe hârtie", a adăugat Dragnea, afirmând că, în momentul în care va avea un proiect conturat, va putea spune dacă se lansează sau nu în această cursă.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a recunoscut că "din ce în ce mai multe organizaţii" îi cer să candideze.

Joi, Dragnea declara că va face anunţul privind candidatura sa cel târziu duminică, 27 septembrie.

Recursul lui Liviu Dragnea în Dosarul Fraudă la Referendum se va judeca luni, 28 septembrie. Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici