Dragnea, despre ocuparea unei funcţii de ministru: "Om vede", cum se spune în Teleorman

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, la Alexandria, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL din Teleorman, referindu-se la posibilitatea de a ocupa o funcţie în viitorul Guvern, că "Om vede", el făcând referire la sintagma folosită popular în judeţ.

123 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre ocuparea unei funcţii de ministru: "Om vede", cum se spune în Teleorman

Dragnea, despre ocuparea unei funcţii de ministru: "Om vede", cum se spune în Teleorman (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Nu mă ia nimeni nicăieri, nu plec de aici, că nu am de ce să plec şi, Victore (Victor Drăguşin, primarul Alexandriei - n.r.), asta cu ministru, ştii cum se spune pe la noi prin Teleorman: Om vede", a precizat Dragnea, în discursul său.

El le-a mulţumit teleormănenilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat timp de 12 ani şi a arătat că acestui sprijin se datorează faptul că el nu a "îngenuncheat" niciodată.

"Nu am de ce să plec de aici din judeţ, pentru că aici m-am născut, aici am crescut, aici m-am format, aici am învăţat ce înseamnă să munceşti, să te ţii de cuvânt, să te chinui, să rabzi. Dar am învăţat ceva mai important decât orice pe lume: să fii mândru şi să nu îngenunchezi niciodată. Şi dacă eu nu am îngenuncheat niciodată este numai datorită dumneavoastră", a spus Dragnea.

"Eu nu plec în Parlament. Dacă voi fi ales deputat de către dumneavostră, o să exercit acea funcţie, dar tot acasă mă întorc pentru că, din fericire, Bucureştiul nu e departe", a mai spus Dragnea.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici