Dragnea, despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE: Asistăm la "banalizarea răului"

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că participarea preşedintelui Traian Băsescu la Congresul PPE reprezintă cea mai mică încălcare a Constituţiei făcută de şeful statului, el apreciind că asistăm la "banalizarea răului".

100 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE: Asistăm la "banalizarea răului"

Dragnea, despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE: Asistăm la "banalizarea răului" (Imagine: Stefan Birlodeanu - MEdiafaxFoto)

"Eu cred că e cea mai mică încălcare a Constituţiei pe care a făcut-o Traian Băsescu. Deja, în ceea ce-l priveşte, asităm la banalizarea răului. Sigur că nu e în regulă, dar nu are de ce să se mai ferească. Până la urmă îi vin şefii şi, ca o gazdă bună, trebuie să stea cu ei", a spus Dragnea despre participarea lui Băsescu la Congresul PPE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici