Dragnea discută cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, despre susţinerea lui Ponta în turul doi

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, despre susţinerea pe care formaţiunea luui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor.

425 afișări
Imaginea articolului Dragnea discută cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, despre susţinerea lui Ponta în turul doi

Liviu Neagu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a venit miercuri dimineaţă la sediul central al PSD, unde are programate o serie de întrevederi cu liderii PSD din teritoriu la care se vor discuta rezultatul alegerilor în turul întâi şi strategia pentru campania electorală în perspectiva turului secund.

Liviu Neagu a venit şi el la sediul central al PSD, la câteva minute după Dragnea, însă a utilizat intrarea din spate a sediului, în condiţiile în care jurnaliştii stau la intrarea din faţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici