Dragnea: Ideea candidaturilor pe echipe trebuie eliminată

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ideea candidaturilor pe echipe nu se mai poate susţine, întrucât există riscul major ca partidul să se divizeze şi apreciind că această idee trebuie eliminată.

16 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Ideea candidaturilor pe echipe trebuie eliminată

Dragnea: Ideea candidaturilor pe echipe trebuie eliminată (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Dragnea a făcut această declaraţie ca reacţie la gestul preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, de a se retrage din această funcţie.

"Mie mi se pare foarte de luat în serios atitudinea domnului Iliescu. Din discuţiile pe care le-am avut după Comitetul Eexecutiv cu alţi colegi, eu cred că riscul este major ca partidul să se divizeze şi nu cred că se mai poate susţine ideea de a candida pe liste închise", a spus Dragnea.

"Cred că ideea de echipă trebuie eliminată. Este extrem de riscant. Este riscant, chiar dacă s-au pus pe masă şi argumente pentru. Riscul este foarte mare", a subliniat Dragnea, care a precizat că partidul trebuie să rămână întreg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici