Dragnea: Liderul PSD Caracal să fie exclus din partid. Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, în afară

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a cerut organizaţiei PSD Olt să-l excludă din partid pe liderul filialei Caracal Daniel Predoiu, el arătând că, dacă acesta "vrea să-l iubească pe Hitler", să meargă în afara partidului.

418 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Liderul PSD Caracal să fie exclus din partid. Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, în afară

Dragnea: Liderul PSD Caracal să fie exclus din partid. Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, în afară (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Despre domnul Daniel Predoiu de la Caracal, organizaţia Olt, am avut o discuţie, chiar înainte să vin aici, cu preşedintele organizaţiei PSD Olt şi am cerut cu toată fermitatea să convoace structurile statutare pentru ca acest domn să fie exclus din PSD", a spus Dragnea.

El a adăugat că "PSD nu este un partid antisemit şi în cadrul său nu pot fi membri cu convingeri antisemite".

"Dacă domnul Daniel Predoiu vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în cadrul partidului, care nu este nici antisemit, nici xenofob şi cred că, mâine sau poimâine, organizaţia PSD Olt îl va exclude pe acest domn, dacă nu, o să o facem noi de la Bucureşti", a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici