Dragnea, mesaj înainte de SENTINŢA definitivă din dosarul său de mâine, 27 mai: Dacă judecătorii vor rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare. Nu am bagajul făcut

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că nu se teme de decizia definitivă pe care instanţa supremă ar putea-o pronunţa luni în cazul său, precizând că judecătorii sunt supuşi unor presiuni inimaginabile. Liderul PSD a precizat că nu are bagajele făcute.

9494 afișări
Imaginea articolului Dragnea, mesaj înainte de SENTINŢA definitivă din dosarul său de mâine, 27 mai: Dacă judecătorii vor rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare. Nu am bagajul făcut

Dragnea, mesaj înainte de sentinţa de mâine, 27 mai: Dacă judecătorii vor rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare. Nu am bagajul făcut

"Eu tot timpul am fost sincer. Ca să candidezi trebuie să ai şi posibilitatea", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se teme de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), preşedintele PSD a replicat: "Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare".

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are "bagajele făcute", cu referire la decizia aşteptată luni de la instanţa supremă, el precizând "nu am niciun bagaj făcut".

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai. Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Procurorul DNA a anunţat, luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpaţii din procesul lui Liviu Dragnea. "Solicităm aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond", a precizat procurorul.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici