Dragnea, Nicolicea, Căprar, Weber şi Pleşoianu, în Comisia de anchetă a alegerilor din 2009

Grupul PSD din Camera Deputaţilor i-a propus, luni, pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe preşedinţii Comisiilor Juridică, de Apărare şi SIE - Eugen Nicolicea, Dorel Căprar şi Mihai Weber - şi pe deputatul Liviu Pleşoianu pentru a face parte din Comisia de anchetă privind alegerile din 2009.

536 afișări
Imaginea articolului Dragnea, Nicolicea, Căprar, Weber şi Pleşoianu, în Comisia de anchetă a alegerilor din 2009

Dragnea, Nicolicea, Căprar, Weber şi Pleşoianu, în Comisia de anchetă a alegerilor din 2009

„În comisia de anchetă, conform ponderii, sunt cinci propuneri de la Camera Deputaţilor din partea PSD şi două propuneri de la Senat. Din partea Camerei Deputaţilor, propunerea a fost - în primul rând disponibilitatea domnului preşedinte, Liviu Dragnea, să facă parte din comisie, preşedintele Comisiei juridice - Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei de apărare - Dorel Căprar, preşedintele Comisiei SIE – Mihai Weber şi domnul deputat Liviu Pleşoianu, ca şi comunicator al comisiei din partea PSD”, a precizat, luni, liderul grupului PSD din Cameră, Marcel Ciolacu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici