Dragnea: Nu e adevărat că i-am făcut cadou preşedintelui consensul. Membrii PSD să practice dialogul

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că insistă ca toţi membrii PSD să practice politica dialogului, arătând că nu este adevărat că a vrut să facă un cadou preşedintelui Iohannis prin consensul politic şi că, dacă alţii vor să facă gălăgie, să înjure, este problema lor.

153 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu e adevărat că i-am făcut cadou preşedintelui consensul. Membrii PSD să practice dialogul

Dragnea: Nu e adevărat că i-am făcut cadou preşedintelui consensul. Membrii PSD să practice dialogul (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"S-a spus că aş fi vrut, am vrut să fac cadou preşedintelui Iohannis acest consens politic, nu este adevărat. (...) PSD trebuie să practice o politică a dezvoltării. Din păcate, 10 ani de zile am avut în România gălăgie, scandal, război politic, hărţuire de dragul hărţuirii, multe destine frânte. PSD a fost tot timpul un partid al construcţiei, un partid care a pus cărămidă peste cărămidă, un partid care a pus în funcţii oameni pregătiţi, un partid care s-a gândit întotdeauna la oameni şi la destinele lor", le-a spus Dragnea participanţilor la Conferinţa organizaţiei PSD Bucureşti.

El a adăugat că insistă ca membrii PSD să practice politica dialogului.

"Din acest motiv, insist ca toţi membrii PSD să practice această politică a dialogului, dacă alţii vor în continuare să facă gălăgie, să înjure, să jignească, să atace, este problema lor, noi ne îndreptăm către cetăţeni. Dacă ceilalţi parteneri, preşedintele Iohannis doresc ca pe marile teme ale României să ne putem strângem să avem un punct de vedere comun, aşa cum am vut la Codul fiscal, suntem deschişi", a precizat Dragnea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici