Dragnea: Nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus, sâmbătă, la Bistriţa, că nu vrea să fie jigniţi cetăţenii din Teleorman prin a o compara pe Cătălina Ştefănescu cu Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PSD Victor Ponta adăugând: "deşi poate foloseşte tot atâtea ... parfumuri şi creme".

468 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU

Dragnea: Nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU

"Cătălina Ştefănescu candidează în Teleorman şi nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU", a spus Dragnea.

"Deşi poate foloseşte tot atâtea ... parfumuri şi creme", a adăugat Ponta.

Cătălina Ştefănescu este candidatul USL pentru Colegiul de deputat nr. 1 din judeţul Teleorman.

După ce, recent, tânăra a intrat în atenţia presei, PSD a precizat că "în evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare studiile universitare şi activitatea sa politică anterioară din cadrul Organizaţiei PSD Vâlcea şi apoi la Secretariatul General al partidului", arătând că aceasta a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat studiile master "Politici publice şi integrare europeană", la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. "Vorbeşte fluent engleza, portugheza şi rusa. Este membră PSD din anul 2008", a menţionat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici