Dragnea: Prima dezbatere Ponta-Iohannis a arătat că Iohannis e un chinuit, forţat să candideze

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, la Slatina, că în urma primei confruntări electorale Ponta-Iohannis s-a remarcat faptul că Iohannis este "un om chinuit, forţat să candideze".

587 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Prima dezbatere Ponta-Iohannis a arătat că Iohannis e un chinuit, forţat să candideze

Liviu Dragnea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Am văzut un om pregătit, care ştie ce a făcut şi ce vrea să facă pentru România şi, de cealaltă parte, un om chinuit, forţat să candideze, care încearcă să acumuleze foarte multe informaţii într-un timp foarte scurt, să le repete ca un casetofon stricat şi nu-i iese", a spus Dragnea.

Întrebat despre acuzaţiile ACL care consideră că PSD a fost în spatele gestului de a arunca găini la sediul lor central, Dragnea a spus că din informaţiile sale găinile ar fi fost aruncate de reprezentanţi ai PDL "extrem de nervoşi" pe Iohannis pentru că acesta nu ar fi vrut să meargă la dezbateri.

Klaus Iohannis şi Victor Ponta au participat, marţi seară, la Realitatea TV, la o primă confruntare înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici