Prima dezbatere electorală - Iohannis, lui Ponta: M-aţi făcut vânzător de copii şi traficant de organe. Ponta: Eu? Niciodată!

Liderul ACL Klaus Iohannis i-a solicitat, marţi, premierului Victor Ponta, la dezbaterea de la Realitatea TV, să îşi ceară scuze, în numele echipei sale, că l-a făcut vânzător de copii şi traficant de organe, Ponta răspuzând că el nu a vorbit niciodată de Iohannis în campanie.

3280 afișări
Imaginea articolului Prima dezbatere electorală - Iohannis, lui Ponta: M-aţi făcut vânzător de copii şi traficant de organe. Ponta: Eu? Niciodată!

Iohannis, lui Ponta: M-aţi făcut vânzător de copii şi traficant de organe. Ponta: Eu? Niciodată! (Imagine: Mediafax Foto)

Ponta a venit în studio cu gazeta de campanie a ACL, pe care a arătat-o camerelor de luat vederi şi de unde a citit două titluri care făceau referire la el şi la soţia sa.

"Eu vă întreb doar, fiind soţia mea aici în studio, dacă puteţi să-i cereţi scuze, că nu are săraca nicio vină pentru toate aceaste mizerii pe care colegii dumneavoastră le-au scris, că scrie ACL aici", a spus Ponta.

"Imediat după ce dumneavoastră vă cereţi scuze în numele echipei dumneavoastră că m-aţi făcut vânzător de copii", i-a replicat Iohannis.

Ponta l-a întrerupt pe interlocutorul său, spunându-i că niciodată nu l-a definit în acest fel.

"Eu? Niciodată nu v-am făcut...", a spus Ponta.

„Nu. Echipa dumneavoastră. E aici de faţă cine m-a făcut vânzător de copii şi traficant de organe", a subliniat Iohannis.

"Eu niciodată nu v-am făcut. Nu am zis niciodată despre dumneavoastră. Eu nu am vorbit de dumneavoastră în campanie", a insistat Ponta.

"Aţi făcut cea mai mizerabilă campanie care s-a văzut vreodată în România şi dacă vă însuşiţi, atunci şi eu cu siguranţă o să-mi însuşesc cele afirmate şi ne cerem scuze reciproc dacă suntem domni", a spus, la rândul său, Klaus Iohannis.

El a continuat, cerându-şi scuze, spre deosebire de Ponta, care a evitat să facă acest gest.

"Eu, faţă de dumneavoastră şi faţă de doamna de faţă, dacă am greşit cu ceva, îmi cer scuze în public. Dacă în această campanie am lezat pe cineva prin afirmaţii pe care le-am făcut eu, dacă aceste afirmaţii au fost false, eu îmi cer scueze pentru aceste afirmaţii", a afirmat prezidenţiabilul ACL.

"Vă mulţumesc", a spus Ponta, fără a-şi cere şi el scuze.

Pe de altă parte, Ponta a venit la emisiune cu o biblie, pe care a arătat-o camerelor de luat vederi.

"Domnule Iohannis, am o biblie lângă mine. E a tuturor creştinilor. Eu nu am trimis nicio echipă nicăieri", a argumentat Ponta, răspunzând astfel unor acuze făcute, anterior, de Iohannis, potrivit cărora ar fi trimis o echipă TV care să-i filmeze părinţii la locuinţa lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici