Dragnea: Sper ca lui Crin să îi pară rău de ruperea USL, noul Guvern va avea 60% în Parlament

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alexandria, că speră ca lui Crin Antonescu să îi pară rău de ruperea USL, pentru că lui, premierului Victor Ponta, lui Daniel Constantin, le pare rău, el adăugând că USD va continua politica USL.

665 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sper ca lui Crin să îi pară rău de ruperea USL, noul Guvern va avea 60% în Parlament

Liviu Dragnea (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

În plus, Dragnea a arătat că speră ca marţi, în Parlament, să se dea un vot pentru noul Executiv, adăugând că s-ar putea ca noul Guvern să aibă 60% susţinere în Legislativ.

Liviu Dragnea a spus că USL a fost "mai mult decât o alianţă politică, a fost o stare de spirit, un grup politic în care erau prieteni foarte buni, camarazi".

"Chiar acum, când intram în sediu, mi-am adus aminte de campania electorală, dimineaţa, când plecam cu Crin Antonescu, şi seara, ne întorceam, o făceam de aici, din această clădire. Nu am reuşit să înţeleg nici acum cum s-a întâmplat şi cum a fost convins Crin să nu mai rămână în USL. Sper să îi pară rău, chiar sper să îi pară rău, pentru că mie, personal, îmi pare rău, şi lui Victor îi pare rău, şi lui Daniel îi pare rău, pentru că o parte importantă din populaţia României ne-a acordat încrederea, în 2012, în alegeri", a arătat preşedintele executiv al PSD.

Dragnea a mai spus că prin USD se încearcă să se ducă mai departe ceea ce s-a stabilit în interiorul USL, obiectivele pentru dezvoltarea ţării şi din punct de vedere economic, legislativ şi pentru reforma profundă a statului.

"Eu am convingerea că le putem duce. A plecat PNL din USL, am rămas noi, cele trei partide, marţi sperăm să avem un vot important în Parlament pentru noul Guvern. S-ar putea să avem chiar 60% voturi în Parlament, să fie o majoritate stabilă, pentru a avea o guvernare stabilă şi eficientă", a mai declarat Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici