Dragnea: UDMR, "partidul" cel mai bine pregătit să facă lobby

Vicepremierul Liviu Dragnea afirmă că UDMR este "partidul cel mai bine pregătit ca să facă lobby" şi că PSD are o relaţie corectă şi o comunicare bună cu Uniunea, a cărei conducere este formată din oameni echilibraţi, cu viziune, care apără interesele comunităţii cu răbdare şi tenacitate.

97 afișări
Imaginea articolului Dragnea: UDMR, "partidul" cel mai bine pregătit să facă lobby

Dragnea: UDMR, "partidul" cel mai bine pregătit să facă lobby (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Balvanyos, judeţul Covasna, că UDMR, şi dacă este la guvernare, şi dacă nu, este "partidul" cel mai bine pregătit să facă lobby, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a făcut această declaraţie în contextul în care a fost întrebat dacă şansele UDMR de a face lobby pentru varianta de regionalizare susţinută de Uniune scad sau nu în opoziţie.

"UDMR, şi dacă este la guvernare, şi dacă nu, este partidul cel mai bine pregătit ca să facă lobby. Nu cred că ştie vreun partid din România mai bine decât UDMR să facă lobby", a spus el.

Dragnea a subliniat că PSD are o relaţie corectă şi o comunicare bună cu UDMR, afirmând că la conducerea Uniunii sunt oameni foarte echilibraţi, cu viziune, cu care se poate discuta, oameni care apără interesele comunităţii şi o fac cu foarte mare inteligenţă, răbdare şi tenacitate.

"E o calitate fundamentală, şi anume că sunt deschişi la dialog", a spus preşedintele executiv al PSD.

Dragnea a precizat, în acest context, că este important ca cineva să fie tenace, determinat şi consecvent, dar, dacă are şi răbdare şi deschidere către dialog, sunt mai mari şansele de a obţine ce îşi propune.

"Ceea ce apreciez eu la dumnealor - nu ştiu dacă este bine sau nu pentru noi, dar este o constatare, şi pentru asta chiar îi apreciez şi le mulţumesc - faptul că reuşesc să fie nişte oameni de foarte mare echilibru. Este important pentru toată lumea", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici