Elena Băsescu: Nu am vânătăi, ci doar cearcăne adânci, din cauza oboselii

Candidatul independent la europarlamentare Elena Băsescu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în urma campaniei electorale intense pe care o face în toată ţara, are cearcăne foarte adânci, care nu se mai acoperă nici cu machiaj, din cauza oboselii acumulate.

136 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Nu am vânătăi, ci doar cearcăne adânci, din cauza oboselii

Elena Băsescu: Nu am vânătăi, ci doar cearcăne adânci, din cauza oboselii (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Elena Băsescu a ţinut să precizeze că nu are "vânătăi", ci doar "cearcăne adânci, acumulate de la oboseală".

"Încă din momentul în care am demisionat din PDL, pentru a candida independentă, m-am implicat cât am putut de mult, au fost nopţi nedormite, am alergat în toată ţara, am fost foarte implicată în procesul de strângere de semnături şi apoi au urmat pregătirile pentru campania electorală. Toate acestea m-au epuizat, dar doar ca aspect, mai e mult mult pâna la finalul campaniei şi probabil că până la sfârşitul ei voi arăta mai rău, pentru că aşa este în campanie, durează numai o lună de zile şi merită aceste efort", a spus, pentru MEDIAFAX, fiica preşedintelui.

Ea a mai spus că, din cauza oboselii, are "cearcăne foarte foarte adânci, care nu se acoperă cu niciun fel de machiaj".

"Dacă voi avea ocazia să dorm mai mult după campanie, o să se rezolve, dar nu asta mă interesează acum. Şi o să arăt şi mai rău, că mai sunt două săptămâni de campanie", a mai comentat mezina preşedintelui.

Elena Băsescu s-a referit şi la campania electorală pe care a făcut-o până în prezent în mai multe regiuni ale ţării, arătând că este foarte implicată şi vrea să se ocupe de toate.

"Pentru faptul că sunt candidat independent şi nu am vizibilitatea pe care o au partidele şi resursele pentru a-mi organiza evenimentele, alerg prin toată ţara, mă lipesc la evenimentele organizate de diferite primării, la sărbători, la zilele oraşului, la finala unui meci de baschet. Pur şi simplu unde consider eu că o să găsesc acolo nu vizibilitatea, ci oameni", a mai declarat fiica preşedintelui Băsescu.

Elena Băsescu a menţionat că ţinta ei este să îşi facă campania în cât mai multe oraşe din ţară: "Nu e ambiţie, dar sunt conştientă că trebuie să alerg prin toată ţara, şi asta înseamnă nopţi nedormite, prin microbuz, dorm foarte puţin, am griji".

Fiica preşedintelui a respins informaţiile potrivit cărora a avut mai multe evenimente anulate în campanie.

"În niciun caz nu am avut evenimente anulate. S-au dat propuneri de program. Normal că am anulat o vizită la mall, dacă am considerat că nu îmi foloseşte foarte mult. Am preferat ca, decât să fac o plimbare la mall, să mă duc la o emisiune TV, la un post local. Nu au fost evenimente anulate şi nu am anulat evenimente care au fost date către presă ca sigure", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Elena Băsescu.

Jurnaliştii arădeni au observat, sâmbătă, că Elena Băsescu avea o vânătaie sub ochiul drept şi au întrebat-o care este cauza. Elena Băsescu a răspuns că are vânătaia de la oboseala acumulată la ultimele acţiuni electorale. O ziaristă i-a replicat că de la oboseală nu se fac vânătăi, însă candidata independent la euroalegeri a râs doar, fără să dea alt răspuns.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici