Elena Udrea a anunţat că se retrage din politică, de ziua ei de naştere

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îşi anunţă fanii că se va retrage din politică, după 13 ani de activitate.

10747 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a anunţat că se retrage din politică, de ziua ei de naştere

Elena Udrea se retrage din politică (Imagine: Marian Ilie/ Foto Mediafax)

Anunţul a fost făcut astăzi, când deputatul împlineşte vârsta de 43 de ani.

Nu este prima oară când fostul ministru face un anunţ de acest gen. Udrea a mai declarat că renunţă la viaţa politică după alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Redăm integral mesajul Elenei Udrea postat pe reţeaua de socialziare:

"Va multumesc pentru urarile de bine pe care mi le-ati facut pentru astazi, cand implinesc 43 de ani...
Ultimii treisprezece ani din viata mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Daca as fi cu treisprezece ani in urma, as lua-o de la capat, chiar daca unele lucruri le-as face diferit. A fost viata pe care mi-am dorit-o.

Am facut ceea ce am crezut ca e bine, am castigat si am pierdut, am urcat si am coborat, am facut lucruri corecte si am gresit. Imi asum tot si mai ales ceea ce sunt.

Multi ma apreciati, si mai multi ma urati. Va multumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordati!
Am fost treisprezece ani impreuna si este cu adevarat o onoare pentru mine. Ati insemnat mai mult decat familia mea, ati contat mai mult decat cei apropiati mie. V-am apartinut mai mult voua decat lor.

Acum a venit vremea sa imi iau ramas bun... a venit vremea unui nou inceput.
Va doresc sa va fie bine, sa aveti parte de lumina, de liniste, de pace, de credinta, de incredere, de adevar, de iubire, de prosperitate, de impliniri, de sanatate!

Va doresc sa aveti parte de Fericire!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici