Este oficial. Pe 27 iunie vor fi organizate alegeri locale parţiale în 6 oraşe şi în 30 de comune

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că în şedinţa Executivului de miercuri a fost adoptată hotărârea de Guvern prin care s-a stabilit ca alegerile locale parţiale pentru primari şi un consiliu local să se desfăşoare în data de 27 iunie.

1820 afișări
Imaginea articolului Este oficial. Pe 27 iunie vor fi organizate alegeri locale parţiale în 6 oraşe şi în 30 de comune

Hotărârea de Guvern va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Tot miercuri, a fost adoptată hotărârea de Guvern pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale. Conform deciziei, candidaturile vor putea fi depuse până cel mai târziu la data de 7 iunie, iar campania electorală va începe pe 12 iunie.

Totodată, miercuri au fost adoptate hotărârile de Guvern privind stabilirea măsurilor tehnice şi cheltuielilor necesare bunei organizări şi desfăşurări ale alegerilor locale parţiale.

Alegeri vor fi organizate pentru funcţia de primar în oraşele Bocşa din judeţul Caraş-Severin, Filiaşi din Dolj, Tg.Bujor din Galaţi, Bragadiru din Ilfov, Şimleu Silvaniei din Sălaj şi Vicovul de Sus din Suceava. De asemenea, pe listă sunt 29 de comune din mai multe judeţe ale ţării. În comuna Cojasca din judeţul Dâmboviţa vor fi organizate alegeri pentru Consiliul Local.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici