Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Timiş

  • Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Timiş.
  • Nicolae Ciucă afirmă că Buşoi, „om de partid şi europarlamentar cu experienţă -va gestiona cu înţelepciune situaţia de aici”.
  • Liderul liberalilor din Timiş, Alin Nica, a fost demis, deoarece s-a opus alianţei cu PSD.
560 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Timiş

„Le-am spus liberalilor din PNL Timiş cu care m-am întâlnit azi că Timişoara este simbolul dreptei şi epicentrul democraţiei din România. Fiind unul dintre oraşele mari ale ţării, contează mult pentru PNL să obţină un scor bun la Timişoara. De aceea, această filială are nevoie de unitate şi solidaritate. Am încredere că preşedintele interimar Cristian Buşoi – om de partid şi europarlamentar cu experienţă - va gestiona cu înţelepciune situaţia de aici”, anunţă pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că, din punctul său de vedere, „cel mai important lucru din această perioadă este stabilitatea ţării”.

„Aceasta poate fi asigurată acum doar de construcţia politică ce formează actuala coaliţie. Iar această guvernare a avut rezultate economice extrem de bune, cum este absorbţia fondurilor europene, pe care am reuşit să o creştem - pentru prima dată în istorie – la 76%, într-un singur an”, încheie Ciucă.

Liderul liberalilor din Timiş, Alin Nica, a fost demis, deoarece s-a opus alianţei cu PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici