EXCLUSIV - Chiliman: Tăriceanu e desemnat candidat al PNL la Senat în Sectorul 1, prin votul filialei

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost desemnat prin votul Delegaţiei Permanente a filialei drept candidat pentru un mandat de senator în acest sector, iniţiativa candidaturii fiind una comună.

1081 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Chiliman: Tăriceanu e desemnat candidat al PNL la Senat în Sectorul 1, prin votul filialei

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Chiliman a fost întrebat în ce măsură fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este susţinut pentru a deveni candidat din partea PNL într-un colegiu din Sectorul 1.

"Confirm desemnarea domnului Călin Popescu Tăriceanu drept candidat al PNL la Senat în Sectorul 1, prin votul colegilor mei din Delegaţia Permanentă a filialei. Candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu în Sectorul 1 este o iniţiativă comună şi o decizie firească. Ne leagă o prietenie veche de 23 de ani, am parcurs împreună acelaşi drum politic şi împărtăşim aceeaşi viziune asupra valorilor liberale. Personal, îl consider pe Călin Popescu Tăriceanu una dintre cele mai reprezentative figuri ale liberalismului românesc de astăzi", a declarat Chiliman pentru MEDIAFAX.

Potrivit negocierilor finalizate la nivelul USL, în Sectorul 1 PNL a cedat PC colegiul pentru Senat care a fost atribuit ACD, au declarat pentru MEDIAFAX surse parlamentare. Astfel, în cele două colegii de senatori din Sectorul 1 ar urma să candideze un social-democrat şi un conservator, după ce la alegerile din 2008 Crin Antonescu a obţinut mandatul de senator într-un colegiu din acest sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici