EXCLUSIV - Geoană: Rog politicienii şi media să nu invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri

Senatorul Mircea Geoană îi roagă pe politicieni şi jurnalişti să nu mai invoce numele său în legătură cu aşa-zise negocieri în interiorul sau exteriorul USL, arătând că aceste negocieri nu au existat şi nu există, potrivit unei declaraţii acordate, miercuri, MEDIAFAX.

430 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Geoană: Rog politicienii şi media să nu invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri

Mircea Geoană (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Infirm zvonurile apărute şi rog cu foarte multă insistenţă politicienii şi media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri în interiorul său exteriorul USL. Aceste negocieri nu au existat şi nu există", a precizat Geoană, pentru MEDIAFAX.

Senatorul independent Mircea Geonă menţionează, totodată, că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL.

"În legătură cu zvonurile şi aluziile apărute, doresc să precizez încă o dată că decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia premier aparţine partidului sau alianţei care a câştigat alegerile, adică PSD şi USL, de aceea, deciziile statutare ale PSD sunt cele care au valoare", a arătat Geoană.

El a arătat că perioada de incertitudine, oboseală şi stres continuu de după campanie poate da naştere unor suspiciuni nefondate.

"Pot să înţeleg că această perioadă de incertitudine, de oboseală după o campanie grea şi de stres continuu poate da naştere unor suspiciuni nefondate, dar respectarea deciziilor forurilor statutare ale PSD legate de desemnarea primului-ministru sunt obligatorii pentru toată lumea", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici