Fenechiu: PNL va iniţia moţiune de cenzură la asumarea răspunderii Guvernului

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni, că PNL va iniţia cu siguranţă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc, în condiţiile în care Executivul îşi va asuma răspunderea pentru mai multe legi, inclusiv cele ale educaţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: PNL va iniţia moţiune de cenzură la asumarea răspunderii Guvernului

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax foto)

"Vă pot spune cu siguranţă că moţiunea de cenzură va exista, pentru că în România sunt probleme mult prea importante pentru a fi rezolvate în două zile, aşa cum doreşte premierul emil Boc. Nici legile educaţiei nu pot fi rezolvate pe genunchi şi nici alte prevederi legislative care s-au dovedit nocive pentu România, cum ar fi impozitul forfetar", a spus Fenechiu.

El a adăugat că PNL nu a avut încă discuţii cu UDMR pe tema moţiunii de cenzură. "Vom discuta şi cu colegii de la UDMR", a precizat Fenechiu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a declarat, duminică, la Covasna, că PNL pregăteşte o moţiune de cenzură pe tema asumării răspunderii Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici