Fifor, despre moţiunea de cenzură: Va fi votată sâmbătă. Ce mesaj a transmis opoziţiei

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată, sâmbătă, într-un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

2151 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre moţiunea de cenzură: Va fi votată sâmbătă. Ce mesaj a transmis opoziţiei

Fifor, despre moţiunea de cenzură: Va fi citită miercuri şi votată sâmbătă

„Parlamentarul PSD care votează la moţiune pleacă din partid. Sâmbătă e un efort pentru dumneavoastră să aduceţi oameni. Încă aştept să vedem o formulă de guvern pe care o aduceţi. Tot auzim povestea asta, în fiecare sesiune parlamentară”, a afirmat Mihai Fifor, marţi seară, la Antena 3.

Social-democratul a adăugat că citirea moţiunii ar putea avea loc miercuri.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au întrunit, marţi seară, cvorumul necesar desfăşurării şedinţei în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moţiunea de cenzură, a afirmat preşedintele Camerei Marcel Ciolacu.

Totodată, Marcel Ciolacu a adăugat că, deşi PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului marţi seara, la ora 18.30, opoziţia a depus moţiunea „pe-nserate”. Acesta a reclamat că ceea ce face opoziţia este o mascaradă.

Opoziţia are strânse 238 de semnături pentru moţiunea de cenzură depusă, marţi, la Parlament, inclusiv de la PSD. Printre aceştia se numără fostul deputat PSD Mihăiţă Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota şi senatorul afiliat PSD Ioan Talpoş, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

Taguri:
fifor,
moţiune,
vot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici