Filip, întrebat dacă-l tentează şefia Senatului: Fără discuţie!

Vicepreşedintele Senatului Petru Filip a declarat miercuri că ar fi tentat de funcţia de preşedinte al acestui for legislativ, apreciind că "ai fi fariseu să nu spui, ca om politic, că nu ţi-ai dori să fii într-o funcţie reprezentativă".

264 afișări
Imaginea articolului Filip, întrebat dacă-l tentează şefia Senatului: Fără discuţie!

Petru Filip (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ai fi fariseu să nu spui ca om politic că nu ţi-ai dori să fii într-o funcţie reprezentativă. Fără discuţie! Dar e o decizie politică, pe care alţii o iau. O privesc ca pe o realitate, pe care trebuie să o iei ca atare", a declarat Petru Filip.

El fusese întrebat dacă ar fi tentat să devină preşedinte al Senatului, în urma alegerilor care urmează să fie organizate.

Întrebat dacă are susţinere în partid, el a spus că este greu de spus, deoarece este "o chestiune de dimensionare pe vot".

"E o chestiune care se poate dimensiona, dar deocamdată nu a fost discutată", a adăugat Filip.

El a mai spus că perioada de interimat nu va fi una grea, fiind una de asigurare a funcţionării Senatului.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici