Firea, despre Nicuşor Dan: Nimicuşor Dan îl cheamă, de fapt. Ar fi de râs, dar e de plâns

  • Nimic nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitală, acuză fostul edil Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD.
  • Ea afimă că pe primarul general al Capitalei îl cheamă, de fapt, „Nimicuşor Dan”.
10276 afișări
Imaginea articolului Firea, despre Nicuşor Dan: Nimicuşor Dan îl cheamă, de fapt. Ar fi de râs, dar e de plâns

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Nimic nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! Nimic! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, Nimicuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns. Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta”, declară Gabriela Firea.

Ea afirmă că „până şi foştii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolenţă”.

„Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, conchide Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici