Florian Coldea a negat în Comisia SRI că s-ar fi interesat de vreun dosar la DNA

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a ezitat să răspundă în Comisia SRI dacă s-a interesat de vreun dosar la DNA, ulterior negând acest lucru, potrivit lui Claudiu Manda. Precizarea vine după ce Victor Ponta a vorbit despre o implicare a SRI într-un flagrant care îl viza pe Liviu Dragnea.

879 afișări
Imaginea articolului Florian Coldea a negat în Comisia SRI că s-ar fi interesat de vreun dosar la DNA

Florian Coldea a negat în Comisia SRI că s-ar fi interesat de vreun dosar la DNA

”Cu privire la afirmaţiile dlui Ponta, că a fost acea întâlnire la K2, în care a spus că există un dosar, că DNA se interesează despre domnul Ponta. În primele afirmaţii (Florian Coldea - n.r.) a spus că va da lămuriri după ce se încheie dosarul pe care dl. Ponta îl are cu dl Şova. A doua afirmaţie a spus că nu comenteză afirmaţii apărute în spaţiul public, după care a spus că niciodată nu a întrebat de vreun dosar la DNA”, a declarat preşedintele Comisia SRI, Claudiu Manda, după ce Florian Coldea fost audiat în Comisia SRI.

Precizarea vine în contextul în care Victor Ponta a vorbit despre o implicare a SRI într-un flagrant care îl viza pe Liviu Dragnea.

Victor Ponta a declarat, pe 16 martie, că Liviu Dragnea avea „o comunicare” cu procurorul Papici, care a instrumentat dosarul „Referendumul”, afirmând că actualul lider al PSD avea nişte oameni în DNA, iar acestuia i se pregătea un flagrant şi că a mers cu Dragnea la K2 pentru a rezolva situaţia.

Victor Ponta a susţinut că Liviu Dragnea „avea o comunicare” cu Lucian Papici, în contextul în care a relatat că Florian Coldea şi Liviu Dragnea au discutat şi au căzut de acord ca „se termină cu dosarul, dacă vine Kovesi”.

„Nu îţi fă griji că Codruţa e foarte corectă (i-a spus Florian Coldea lui Liviu Dragnea-n.r.). El, Liviu Dragnea, având o comunicare cu Papici, cu procurorul de caz. (...) Ştiţi de la cazul Vali Preda şi de la ofiţerul de la DNA că Liviu avea nişte oameni în DNA şi comunica şi cu procurorul de caz. Mi-a zis. Eu i-am spus că sunt fost procuror, să nu aud de aşa ceva, de discuţii. Eu nu vreau. Este relevant apropo de episodul octombrie 2013 (...)”, a spus Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici