Florin Cîţu anunţă că etapa a treia de vaccinare ar putea începe mai devreme: "Este o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze"

Etapa a treia de vaccinare ar putea începe mai devreme, în special unde sunt locuri libere şi în zonele cu incidenţă mare, anunţă, luni, premierul Florin Cîţu.

897 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu anunţă că etapa a treia de vaccinare ar putea începe mai devreme: "Este o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze"

Florin Cîţu anunţă că etapa a treia de vaccinare ar putea începe mai devreme: "Este o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze"

„Am cerut colonelului Gheorghiţă (coordonatorul CNCAV, Valeriu Gheorghiţă - n.r.) şi ministrului Sănătăţii să pregătească şi dacă se poate să înceapă mai devreme această campanie de vaccinare - etapa a treia, ca să dăm drumul tuturor oamenilor să se vaccineze. Eu zic că dacă mergem în acest ritm, vom ajunge mai devreme la acea ţintă de 10,4 milioane”, declară Florin Cîţu.

Premierul spune că, cel puţin în zonele cu incidenţă mare, să se intre în etapa a treia mai devreme.

„Să se permită măcar în aceste zone şi vaccinarea altor persoane. Deci dacă la Timişoara sunt 20.000 de locuri libere şi cei care sunt în etapa I şi etapa a II-a nu vor să se vaccineze, atunci să permitem celor din etapa a III-a să se vaccineze. Este o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Cer mai mult de la toată lumea, de la Ministerul Sănătăţii, de la colonelul Gheorghiţă mai multă atenţie şi atunci când avem locuri libere putem să-i lăsăm şi pe ceilalţi să se vaccineze”, spune premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici