Florin Cîţu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat la 2,84% din PIB

Deficitul bugetar la 10 luni a urcat la 2,84% din produsul intern brut (PIB) a precizat joi ministrul Finanţelor Florin Cîţu într-o conferinţă de presă.

298 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat la 2,84% din PIB

Florin Cîţu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat la 2,84% din PIB

„Deficitul astăzi, dacă nu facem nimic, este în jur de 4%. Peste 4% ca să fiu mai precis. Aici a fost şi discuţia de la Comisie, pentru că nimeni nu se aştepta să fie aşa rea situaţia. Dacă nu facem nimic în urmatoarea luna si jumatate, deficitul va ajunge peste 4%. Avem cateva soluţii, sunt 11 miliarde care nu au fost colectaţi şi poate putem recupera ceva dar asta este situatia. Rectificarea va veni cu un deficit mai mare de 4% în acest an”, a spus Florin Cîţu.

El a arătat că execuţia la 10 luni prevedea venituri de 260,7 miliarde de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici