Florin Iordache (PSD): Reprezentanţii ACL şi-au aruncat singuri găinile în curte, PSD nu e implicat

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ”în niciun caz PSD nu este implicat” în incidentul din curtea sediului ACL şi crede că reprezentanţii ACL ”şi-au aruncat singuri găinile în curte” pentru a crea ”un element de presă” şi pentru a se ”victimiza” în faţa cetăţenilor.

2782 afișări
Imaginea articolului Florin Iordache (PSD): Reprezentanţii ACL şi-au aruncat singuri găinile în curte, PSD nu e implicat

Florin Iordache (PSD): Reprezentanţii ACL şi-au aruncat singuri găinile în curte, PSD nu e implicat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

”În niciun caz, PSD nu este implicat într-o astfel de mizerie. Reprezentanţii ACL şi-au aruncat singuri găinile pentru a crea un element de presă, fiindu-le frică cu candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare dată când iese spune numai bazaconii, vezi ultima lui declaraţie care vizează creşterea de pensii în 2015, fiind rupt de realitatea şi de cerinţele unui adevărat preşedinte. Ei, cei de la ACL, au creat un astfel de eveniment pentru a se victimiza în faţa cetăţenilor”, a susţinut Florin Iordache, membru în Consiliul Naţional al PSD şi preşedinte al Comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor.

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost găsite, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff, păsările având la gât bileţele pe care scrie: "Eu sunt Iohannis","Mi-e frică de dezbatere".

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care urma să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, referitor la acest incident, că au fost sesizate Poliţia şi ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este “un partid al găinarilor”.

Mai mulţi reprezentanţi ai ANSVSA, echipaţi cu combinezoane albe, mănuşi şi ciorapi din plastic, au venit la sediul ACL, unde au strâns găinile împrăştiate prin curte şi le-au pus în saci şi containere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici