Flutur: Honorius Prigoană poate fi un candidat pentru Cameră în colegiul 1 din Capitală

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, că Honorius Prigoană, fiul deputatului Silviu Prigoană, ar putea fi un nume luat în calcul pentru candidatura pentru mandatul de deputat lăsat vacant de Bogdan Olteanu.

47 afișări
Imaginea articolului Flutur: Honorius Prigoană poate fi un candidat pentru Cameră în colegiul 1 din Capitală

Flutur: Honorius Prigoană poate fi un candidat pentru Cameră în colegiul 1 din Capitală (Imagine: Ziarul Financiar)

Întrebat dacă PDL a stabilit candidatul în colegiul unde se organizează alegeri, după plecarea lui Bogdan Olteanu din Parlament, Flutur a precizat că există o propunere a Organizaţiei Bucureşti, dar că se vor mai analiza lucrurile pentru cea mai bună soluţie, arătând că nu s-a finalizat încă această discuţie.

Despre posibilitatea ca din partea PDL să fie desemnat candidat Honorius Prigoană, Flutur a răspuns: "Avem foarte mulţi tineri buni care ar putea să fie promovaţi, unul dintre ei este domnul Prigoană, dar aici susţinerea politică, votul politic este cel care va conta".

El a mai spus că în luarea deciziei se va ţine seama şi de poziţia organizaţiei de sector şi de opinia conducerii partidului. "Este o procedură de vot, poate fi un nume domnul Prigoană", a mai declarat Flutur, arătând că o decizie se va lua în perioada următoare.

În luna octombrie, liberalul Bogdan Olteanu a renunţat la mandatul de deputat ca urmare a numirii sale în funcţia de viceguvernator la Banca Naţională a României.

Alegerile parţiale uninominale pentru Camera Deputaţilor din colegiul 1 al Capitalei, pe postul rămas vacant după numirea liberalului Bogdan Olteanu în funcţia de viceguvernator BNR, vor fi organizate la 17 ianuarie, în baza unei hotărâri aprobate de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici