Video Gabriel Firea acuză lipsa unei bune relaţii Primărie-Guvern, dar o laudă pe Viorica Dăncilă/ Premierul, despre acuzaţiile lui Firea la adresa lui Carmen Dan: Când acuzăm pe cineva să o facem pe probe concludente

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă că nu ”prea a primit sprijin” din partea Guvernului şi că foşti miniştri i-au spus că nu au fost lăsaţi de Liviu Dragnea ”să facă ceva corect pentru bucureşteni”.

288 afișări

”Sunt miniştri şi prim-miniştri care, după ce au plecat din funcţie au spus că ei au vrut să facă ceva corect pentru bucureşteni, dar că nu au fost lăsaţi de către dl. preşedinte (Liviu Dragnea - n.r.)”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că Primăria Capitalei nu a fost sprijinită de Guvern.

”Nu prea am avut sprijin. Am spus şi în Comitetul Executiv că, cu câteva excepţii, şi îi mulţumesc dnei prim-ministru pentru a revigorat foarte mult relaţia Primărie-Guvern, în continuare fuziunea ELCEN-RADET bate pasul pe loc, transferul centurii ocolitoare a Capitalei şi a metroului la Primărie bat pasul pe loc. Am spus în CEx că sunt constituite grupuri de lucru interministeriale care se fac că lucrează şi că am solicitat şi sper să se ţină cont să fie rapoarte săptămânale în legătură cu obiectivele mari de investiţii din toată ţara”, a adăugat Firea.

Gabriela Firea, despre Viorica Dăncilă: A fost foarte conciliantă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că premierul Viorica Dăncilă a fost în timpul şedinţei CExN de la Neptun ”foarte conciliantă” şi că le-a cerut să nu se termine şedinţa cu ”demisii sau demiteri”.

”A fost foarte conciliantă şi-i mulţumesc pentru această atitudine. Într-adevăr, a spus că vor intensifica eforturile de a convinge Bruxellesul că în România este democraţie, este este stat de drept, că instituţiile nu au făcut nimic greşit şi că vor intensifica practic această colaborare şi comunicare cu Bruxellesul”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că premierul le-a cerut să nu se termine şedinţa cu ”demisii sau demiteri”.

 

Dăncilă, despre acuzaţiile lui Firea: Când acuzăm pe cineva să o facem pe probe concludente
 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă seara, după şedinţa CEx PSD de la Neptun, referitor la acuzaţiile primarului Capitalei Gabriela Firea la adresa ministrului Carmen Dan, că atunci când faci acuzaţii ele trebuie să se bazeze pe probe.


"Sunt păreri diferite care sunt normale, nu putem gândi toţi acelaşi lucru. Referitor la gestionarea crizei, nu vreau să apăr pe cineva, dar când acuzăm pe cineva să facem pe probe concludente. Nu pot să spun că minte cineva, eu am colaborat bine cu doamna primar şi i-am acordat tot sprijinul pe care mi l-a solicitat", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx de la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sâmbătă demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democraţi au dat un vot negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici