Gabriela Firea: Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade

  • Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile şi să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară şi economică, susţine prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.
  • Fostul edil al Capitalei subliniază că România are nevoie de un guvern instalat rapid.
377 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade

Gabriela Firea: Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade

„Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile şi să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară şi economică - să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea subliniază că România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenţi, specialişti, care să se bucure de o largă susţinere parlamentară pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar şi relansării economice.

„Un guvern de uniune naţională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluţie pentru România. Sunt total decuplaţi de la realitatea vieţii de zi cu zi a românilor. Este revoltător ca la 200 de morţi de COVID pe zi, preşedintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărţirii puterii pe care nici măcar nu au câştigat-o”, adaugă Firea.

În opinia prim-vicepreşedintelui Partidului Social Democrat, România are nevoie de un guvern instalat cât mai rapid care să ia măsuri urgente pentru că ATI-urile deja sunt pline,să ia de pe acum măsurile pentru a redeschide şcolile după vacanţa de sărbători şi care să elaboreze proiecte pentru ca atunci când se va da drumul la finanţarea europeană să le fie pregătite.

„Cum să repornim economia, cum să facem investiţii masive în marea infrastructură, când nici proiecte nu avem pregătite? România nu mai are timp de prostiile lor, virsul nu aşteaptă ca ei să-şi termine bătălia pe ciolan! #DreaptaAduceAusteritate #NuLePasaDeOameni”, conchide fostul edil al Capitalei.

Firesc ar fi fost ca preşedintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 15 decembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici