Gabriela Firea: Luni se reiau cursurile în Capitală, nu mai sunt motive pentru întrerupere

Luni se vor relua cursurile în toate unităţile din învăţământ din Bucureşti, primarul general Gabriela Firea anunţând că nu mai sunt motive întemeiate pentru întreruperea cursurilor.

1556 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Luni se reiau cursurile în Capitală, nu mai sunt motive pentru întrerupere

Gabriela Firea: Luni de reiau cursurile în Capitală, nu mai sunt motive pentru întrerupere (Imagine: Andrei Spirache / Mediafax Arhiva Foto)

"Am primit avertizare de la specialiştii în meteorologie că de luni seara, marţi şi miercuri va ninge din nou în Capitală, se va aşeza un strat de 20 de centimetri de zăpadă, mai mic decât cel de săptămâna trecută. Şcolile vor începe toate, atât creşe, grădiniţe, şcoli, licee, luni, 16 ianuarie, nu vor mai fi motive întemeiate pentru a se întrerupe cursurile", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, anunţase la începutul săptămânii că unităţile de învăţământ din Bucureşti rămân închise până luni, din cauza condiţiilor meteorologie. Decizia a fost luată după discuţii cu ministerul Educaţiei, ANM şi părinţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici