Geoană a suspendat şedinţa Parlamentului

Şedinţa Parlamentului în care era programată citirea moţiunii de cenzură a fost suspendată de către preşedintele Senatului, Mircea Geoană, care a anunţat că, în urma apelului nominal, sunt prezenţi doar 225 de parlamentari, nefiind întrunit cvorumul.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană a suspendat şedinţa Parlamentului

Geoană a suspendat şedinţa Parlamentului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Geoană a menţionat că a convocat pentru luni şedinţa Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru a stabili calendarul prezentării, dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură.

La rândul ei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat, după şedinţă, că citirea moţiunii de cenzură va avea loc luni, iar dezbaterea va avea loc joi.

"Nu e ceva spectaculos", a spus Anastase.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a dispus, vineri, la şedinţa de prezentare a moţiunii de cenzură, verificarea prezenţei parlamentarilor prin apel nominal, pentru a vedea dacă este întrunit cvorumul necesar.

În urma apelului, s-a constatat că nu este întrunit cvorumul necesar defăşurării şedinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici