Video Geoană: Cea mai bună soluţie ar fi un Guvern format de tehnocraţi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că cea mai bună soluţie în acest moment ar fi un Guvern format de tehnocraţi, problema în momentul de faţă nefiind activitatea lui Dan Nica, ci "slabul răspuns la criza economică".

14 afișări

"În acest moment, soluţia cea mai bună ar fi un Guvern cu un prim-ministru independent şi găsirea unei formule ca şi în zona economică să avem cei mai buni specialişti din România, pentru că principala problemă nu este activitatea lui Dan Nica, ci slabul răspuns la criza economică", a declarat Mircea Geoană după întâlnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Emil Boc.

El a mai afirmat că remanierea ministrului de interne Dan Nica reprezintă un plan al preşedintelui Traian Băsescu, care este "disperat de căderea în sondaje, obsedat de controlul Ministerului de Interne".

Geoană a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu "a mimat o aşa-zisă mediere", venind cu soluţia ipocrită de a numi un independent la Ministerul de Interne, iar PSD a propus un Guvern cu premier independent, care să găsească o rezolvare la criză.

Premierul Emil Boc a a anunţat că a transmis Preşedinţiei propunerile de revocare a lui Dan Nica (PSD) din funcţia de vicepremier şi ministru al Administraţiei şi Internelor şi, respectiv, de înlocuire a acestuia cu Vasile Blaga (PDL), actual ministru al Dezvoltării şi Locuinţei, cu titlu interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici