Geoană: În cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic - VIDEO

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu la adresa lui Adrian Năstase, că reluarea de către şeful statului a tezelor din 2004 arată că în cinci ani de mandat acesta nu a făcut nimic.

24 afișări
Imaginea articolului Geoană: În cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic - VIDEO

Geoană: În cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că remarcile lui Băsescu la adresa lui Adrian Năstase, de luni seara, arată că şeful statului are "aceeaşi obsesie bolnăvicioasă" faţă de liderii PSD.

Liderul PSD l-a acuzat pe preşedinte de "ingerinţă politică nepermisă", afirmând că Băsescu "s-a implicat în mod direct într-o serie de dosare care se află pe rolul instanţelor şi în atenţia Justiţiei române".

"Este anormal ca într-un moment atât e delicat pentru România, cu o criză care ne apasă pe toţi, cu responsabilităţi pe care le avem, preşedintele de fapt încearcă să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele severe pe care le avem ca societate şi continuă acelaşi tip de circ mediatic şi de acuze în toate direcţiile, evident pentru a-şi proteja propriile vulnerabilităţi", a declarat Geoană.

El a subliniat că dosarele în care este acuzat Năstase se află pe rolul instanţelor şi Justiţia trebuie să se pronunţe în cauzele respective.

"Revenirea (lui Băsescu – n.r.) la tezele şi temele din 2004 arată că după cinci ani de mandat, domnul Băsescu nu a făcut practic nimic. Astăzi cinci milioane de români au dosare în Justiţie care aşteaptă rezolvarea. Suntem în continuare dezamăgiţi faţă de performanţa pe care actualul preşedinte o are faţă de societate şi faţă de români", a mai spus Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a respins, luni, afirmaţiile conform cărora ar ordona arestări, referindu-se la cazul lui Adrian Năstase, care l-a acuzat că i-a făcut dosare şi precizând că acţiunea a plecat de la "turnătoriile" foştilor colegi de partid, printre aceştia numărându-se Sergiu Sechelariu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici