Geoană, înaintea CExN al PSD: Din experienţa mai veche cu astfel de momente, vă asigur că PSD are resurse de înţelepciune

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că este convins că va fi ”o discuţie lucidă şi calmă” şi a precizat că ”poate să asigure,din experienţa sa mai veche cu astfel de momente, că partidul are resurse de înţelepciune pentru a merge mai departe".

211 afișări
Imaginea articolului Geoană, înaintea CExN al PSD: Din experienţa mai veche cu astfel de momente, vă asigur că PSD are resurse de înţelepciune

Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

”Sunt convins că va fi o discuţie lucidă, calmă, responsabilă şi nu este prima dată când trecem prin momente delicate. Sunt convins că în cele din urmă interesul comun al guvernării noastre şi un răspuns pe care suntem datori să îl dăm societăţii româneşti, va ieşi la iveală”, a declarat senatorul PSD.

El a a precizat că înţelege interesul deosebit pentru această reuniune a PSD-ului şi ”creşterea mizei pentru această întâlnire”.

”Pot să vă asigur, din experienţa mea mai veche cu astfel de momente, că partidul nostru are resurse de înţelepciune şi de luciditate pentru a găsi răspunsurile cele mai adecvate, pentru a merge mai departe”, a mai afirmat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici