Geoană, întrebat dacă are un mesaj special pentru Transilvania: Nu cred că criza are culoare etnică

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Ibăneşti, răspunzând unei întrebări dacă are un mesaj special pentru Transilvania, că el nu crede că criza are "culoare etnică", iar un loc de muncă este "la fel de preţios şi pentru un român, şi pentru un maghiar".

17 afișări
Imaginea articolului Geoană, întrebat dacă are un mesaj special pentru Transilvania: Nu cred că criza are culoare etnică

Geoană, întrebat dacă are un mesaj special pentru Transilvania: Nu cred că criza are culoare etnică (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să ascultăm mai mult ce spun românii din Ardeal. Nu cred că criza are culoare etnică şi cred că politicienii care speră să culeagă voturi din astfel de diferenţieri greşesc. Un loc de muncă este la fel de preţios şi pentru un român, şi pentru un maghiar. Un salariu mai bun e la fel de preţios pentru toată lumea", a spus Geoană.

El a adăugat că este de părere că oamenii aşteaptă acum, în primul rând, terminarea "scandalului nesfârşit", care durează de ani, şi, în al doilea rând, soluţii concrete la probleme economice şi la problemele locurilor de muncă.

"Aşteaptă politicieni care să promită mai puţin şi să facă mai mult. De aceea, tot ce înseamnă acest tip de gălăgie de campanie - pentru că asta este ce spun unii lideri politici - sunt complet neinteresante pentru publicul din Ardeal, indiferent că sunt români sau maghiari. Oamenii aşteaptă răspunsuri concrete la probleme serioase. Asta vreau să fac în Ardeal: mă duc şi ascult, vorbesc cu oamenii şi sper să pot veni cu un răspuns aşa cum se cuvine", a conchis el.

Geoană a participat, duminică, la Ibăneşti, la Festivalul Văii Gurghiului şi a vizitat biserica din localitate, a trecut pe la standurile amenajate la festival, unde a gustat din balmoş şi palincă.

El a primit mai multe cadouri, printre care o sticlă de palincă pe care scria "Algocalmin".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici