Geoană: M-am mutat lângă Hrebenciuc din simpatie pentru acesta

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că s-a mutat de la prezidiul BPN pentru a sta lângă liderul grupului parlamentar de la Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, din simpatie pentru acesta.

41 afișări
Imaginea articolului Geoană: M-am mutat lângă Hrebenciuc din simpatie pentru acesta

Geoană: M-am mutat lângă Hrebenciuc din simpatie pentru acesta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de unde vine schimbarea de la masa BPN, unde Geoană stătea înainte în dreapta secretarului general, iar acum lângă Viorel Hrebenciuc, preşedintele Senatului a spus: "Din simpatie pentru domnul Hrebenciuc".

Jurnaliştii invitaţi, luni, la începutul şedinţei BPN al PSD, pentru a lua imagini foto şi video, au constatat că, în urma disputei dintre fostul lider al PSD Mircea Geoană şi actualul lider, Victor Ponta, cel dintâi a părăsit prezidiul BPN, acolo unde stătea în dreapta secretarului general, Liviu Dragnea, care era aşezat în dreapta lui Victor Ponta.

Astfel, Geoană era aşezat, luni, pe al şaptelea scaun dinspre prezidiu, pe latura dreaptă a mesei, între vicepreşedintele Marian Vanghelie şi liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc.

Noul prezidiu este format din Victor Ponta, în mijloc, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, în stânga sa, şi secretarul general Liviu Dragnea în dreapta sa. Pe colţurile mesei stau, ca şi până acum, vicepreşedinţii Titus Corlăţean şi Dan Nica.

Partea de masă la care stau aşezaţi Vanghelie, Geoană şi Hrebenciuc este aflată în apropierea uşii sălii în care se desfăşoară, de regulă, şedinţele BPN al PSD.

Conducerea PSD a decis, în urmă cu o săptămână, să îi impună lui Mircea Geoană ca timp de şase luni să nu facă declaraţii care să nu fie în acord cu linia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici