Geoană: Nu am fost sancţionat, e vorba de coerenţă în comunicarea PSD, voi respecta acest lucru

Preşedinele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că nu a fost sancţionat de conducerea PSD şi că este vorba despre "o anumită coerenţă în comunicarea publică a partidului", lucru pe care îl va respecta.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu am fost sancţionat, e vorba de coerenţă în comunicarea PSD, voi respecta acest lucru

Geoană: Nu am fost sancţionat, e vorba de coerenţă în comunicarea PSD, voi respecta acest lucru (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Important este ca să punem partidul pe primul loc şi oamenii pe primul loc şi cred că, din acest moment, discuţiile în contradictoriu ar trebui să conducă mai degrabă către soluţii concrete pentru ţară", a declarat Geoană, la ieşirea din sediul PSD.

Geoană a negat că ar fi fost sancţionat de către conducerea PSD.

Întrebat dacă a fost sancţionat, Geoană a răspuns: "Nu". El negat în mod repetat.

Întrebat dacă i s-a interzis să mai facă declaraţii publice timp de şase luni, Geoană a răspuns: "Este vorba despre o anumită coerenţă în comunicarea publică a partidului şi acest lucru, evident, este o decizie pe care o voi respecta".

Solicitat să spună dacă i s-a interzis să mai vobească în numele partidului timp de şase luni, el a spus: "După cum vedeţi, vorbesc, nu e o problemă".

Conducerea PSD a decis, luni, să îi impună lui Mircea Geoană ca timp de şase luni să nu facă declaraţii care să nu fie în acord cu linia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici