Geoană: Nu am intermediat întâlnirea dintre Voicu şi Schutz

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că nu a intermediat niciodată o chestiune care să fie nelegală, el răspunzând astfel unei întrebări care viza intermedierea, de către persoana sa, a unei întâlniri între senatorul PSD Cătălin Voicu şi vicepreşedintele PSD Dolj, Maria Schutz.

35 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu am intermediat întâlnirea dintre Voicu şi Schutz

Geoană: Nu am intermediat întâlnirea dintre Voicu şi Schutz (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă a intermediat o întâlnire între Voicu şi Schutz, Geoană a răspuns: "Haide dom'le! Săptămâna trecută Blaga vine cu minciuni, săptămâna aialaltă - familia mea... Nu am intermediat niciodată o chestiune care să fie nelegală. Nu am intermediat niciun fel de astfel de acţiune".

Întrebat despre SMS-urile, invocate de procurori, dintre el şi Schutz, Geoană a arătat că aceştia aduc în discuţie "nişte minciuni".

"Ei invocă nişte minciuni, ca de fiecare dată", a spus Geoană.

El a arătat că nu ştie cum au apărut aceste informaţii.

"Întrebaţi-i pe cei care le ventilează în presă", a spus Geoană.

"Sintetizând cele expuse se constată că inculpatul Cătălin Voicu, în schimbul unor foloase patrimoniale şi nepatrimoniale, a uzat de influenţa sa pe lângă magistraţi nu numai în dosarele în care învinuiţii Costel Căşuneanu şi Alexandru Mazăre şi inculpatul Marius Locic erau interesaţi, ci şi în alte patru cauze", se arată în documentele DNA obţinute de MEDIAFAX, unde sunt enumeraţi Marian Oprişan, Maria Schutz, Manuela Mitrea şi Ludovic Orban.

Voicu ar fi intervenit în dosarul vicepreşedintelui PSD Dolj, Maria Schutz, trimisă în judecată tot de DNA, la Tribunalul Bihor. Schutz a fost trimisă în judecată în ianuarie 2008 de către DNA pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă, care au dus la falimentarea Serelor Codlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici