Geoană: Nu am intrat în detalii concrete în privinţa programului de guvernare

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, luni, după o întâlnire cu liderul PNL Crin Antonescu şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, susţinut de cei doi pentru funcţia de premier, că nu au intrat în detalii concrete legate de programul de guvernare.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu am intrat în detalii concrete în privinţa programului de guvernare

Geoană: Nu am intrat în detalii concrete în privinţa programului de guvernare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a spus că a discutat cu cei doi principiile agreate deja în acordul dintre PNL şi PSD şi au reconfirmat scopul de a instala un guvern până la Crăciun.

Referindu-se la principiile de guvernare, Geoană a enumerat relansarea economică, păstrarea locurilor de muncă şi investiţiile în agricultură şi industrie.

Preşedintele PSD a amintit şi de păstrarea cotei unice şi eliminarea impozitului forfetar.

Întrebat dacă programul de guvernare conţine şi măsuri concrete, în afara acestor principii, Geoană a răspuns: "Am discutat despre relaţia cu instituţiile financiare internaţionale, am discutat câteva elemente legate de fiscalitate şi problemele mediului economic. Nu am intrat în detalii concrete, nu am stat să facem astăzi o schiţă completă de program de guvernare. Mai degrabă am discutat, cum e firesc în acest moment, cu privire la principiile guvernării, care va avea în centru buna guvernare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici