Geoană: Nu vreau să dau senzaţia că încerc să fac un joc de vizibilitate pe cont propriu

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că a venit momentul radicalizării mesajului liderilor partidului şi a afirmat că nu vrea să dea senzaţia că încearcă să facă un joc de vizibilitate pe cont propriu.

12 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu vreau să dau senzaţia că încerc să fac un joc de vizibilitate pe cont propriu

Geoană: Nu vreau să dau senzaţia că încerc să fac un joc de vizibilitate pe cont propriu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt lucruri mult prea puţin importante faţă de miza pentru populaţia României a acestui Congres", a declarat Mircea Geoană.

El a fost întrebat dacă simte o limitare a discursurilor sale.

"Ceea ce nu mi-a plăcut mie să se întâmple când conduceam eu partidul, nu vreau să dau senzaţia că încerc să fac un joc de vizibilitate pe cont propriu. Am mâncat din pâinea asta, au făcut-o şi alţii în partid când eram eu conducătorul partidului şi nu sunt interesat de accentuarea unor divergenţe în partid", a spus Mircea Geoană.

El a adăugat că este momentul unei "forme de radicalizare" a mesajului social-democraţilor.

"Trebuie să devenim mai mult decât lideri ai unui partid, chiar dacă e un partid mare, să devenim liderii nemulţumirii populaţiei. Dacă vom reuşi să facem acest lucru, să aratăm că nu suntem într-o simplă luptă pentru putere cu alte partide, inclusiv din opoziţie, pentru accesul la guvernare, ci că dorim să schimbăm ceva profund în România, atunci acest congres va fi unul de succes", a mai spus fostul preşedinte al PSD.

El a mai spus că nu ştie dacă va lua cuvântul la Congres, dar că ce a avut de spus, a prezentat într-un material.

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană acuză, într-un mesaj pe care l-a transmis, vineri, membrilor de partid, inconsecvenţa actualei conduceri a PSD în ceea ce priveşte strategia politică şi avertizează asupra "tentaţiei de a da liber la pusul botniţei în PSD".

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a fost aspru criticat

, în şedinţa CExN de vineri noapte, de majoritatea preşedinţilor de organizaţii, care i-au reproşat că vrea să "deturneze" lucrările Congresului de sâmbătă, potrivit unor surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici