Geoană: PNL-PSD este o formulă naturală, nu garantez că PSD îl va mai propune pe Iohannis

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a spus, marţi seară, într-o emisiune televizată, că PNL-PSD ar fi o formulă naturală de majoritate după alegeri, dar a precizat că nu garantează că PSD îşi va menţine propunerea Klaus Iohannis pentru funcţia de premier.

28 afișări
Imaginea articolului Geoană: PNL-PSD este o formulă naturală, nu garantez că PSD îl va mai propune pe Iohannis

Geoană: PNL-PSD este o formulă naturală, nu garantez că PSD îl va mai propune pe Iohannis (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Geoană a vorbit în ipoteza că va câştiga alegerile şi a spus că dacă Klaus Iohannis va fi propus în continuare premier de PNL şi PSD îl va desemna, iar dacă PNL şi PSD nu îşi vor mai menţine propunerea, nu îl va desemna.

El a adăugat că nimeni nu garantează că Iohannis va fi în continuare propunerea de premier şi a apreciat că primarul Sibiului a făcut o figură frumoasă în opinia publică.

Geoană a spus că nu ştie nici măcar dacă după alegeri se va mai menţine majoritatea PNL-PSD, deşi a apreciat că aceasta ar fi formulă naturală.

Preşedintele PSD a argumentat că PDL este "captiv" lui Traian Băsescu şi atâta vreme cât va fi sub "comanda absolută" a preşedintelui, va fi un partid "nefrecventabil". "Punct", a adăugat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici