Video Geoană şi-a depus candidatura la Preşedinţie

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, la depunerea candidaturii la Preşedinţie, că este un moment decisiv în viaţa şi cariera sa politică, el arătând că, în calitate de viitor preşedinte, va milita pentru "o singură Românie" şi va pune în slujba românilor toată energia şi compasiunea.

24 afișări

Geoană s-a declarat mândru să fie însoţit de echipa de conducere a PSD, de preşedintele de onoare Ion Iliescu şi de toţi cei care i-au fost alături în aceşti ani, el recunoscând că este emoţionat.

Liderul PSD a ţinut să mulţumească celor 3 mlioane de români care i-au dat încrederea şi semnătura pentru candidatură.

El a dat asigurări că ceea ce ştie, ceea ce poate, toată energia, compasiunea şi ceea a învăţat în aceşti ani de viaţă şi de politică va pune în slujba poporului român şi a celor care speră la o viaţă mai bună în România

Geoană a arătat că va milita pentru o singură Românie, în care cei de la ţară şi cei de la oraş să aibă o viaţă mai bună, în care tinerii şi pensionarii să trăiască în armonie, iar românii din ţară şi cei din străinătate să găsească un scop comun.

"Sunt un om al echilibrului, al dialogului, care poate să-i unească pe români în jurul unui ideal comun", a spus liderul PSD.

El a făcut apel la o campanie decentă.

"Lumea a obosit de atâtă scandal. Lumea doreşte o dezbatere între proiecte şi între viziuni despre România", a spus Geoană.

"Nu este suficient să câştig pe un vot negativ împotriva actualului preşedinte", a afirmat el, cerând încrederea românilor pentru el personal, pentru ceea ce reprezintă, pentru ceea ce este şi pentru ceea ce ştie şi poate.

"Îmi voi respecta contracandidaţii. Nu voi intra în jocuri şi lovituri sub centură. Doresc să dăm campaniei un ton modern, decent şi democratic, să restabilim în campanei încrederea că politicienii pot să facă un lucru bun pentru români", a declarat Geoană.

El i-a încurajat pe votanţii PSD şi ai Alianţei PSD-PC să vină masiv la urne, solicitându-le, de asemenea, celor care au alte opţiuni politice să se gândească la "votul util" pentru turul doi.

Geoană a făcut, totodată, un apel la cetăţeni, solicitându-le să se prezinte la vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici