Geoană: Vanghelie, om politic redutabil, dar nu există conversaţie cu privire la noua construcţie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie este un om politic redutabil, care aduce voturi, a declarat, duminică, la Pro TV, senatorul independent Mircea Geoană, care a precizat, însă, că în prezent nu poartă un dialog cu acesta pe tema partidului pe care Geoană vrea să îl înfiinţeze.

211 afișări
Imaginea articolului Geoană: Vanghelie, om politic redutabil, dar nu există conversaţie cu privire la noua construcţie

Geoană: Vanghelie, om politic redutabil, dar nu există conversaţie cu privire la noua construcţie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Marian Vanghelie este un om politic redutabil. Este un om politic care aduce voturi. Poate că nu întotdeauna parte de comunicare sau partea de imagine este foarte bună", a spus Geoană.

Întrebat dacă reformarea clasei politice poate fi făcută cu un om precum Marian Vanghelie, Geoană a precizat că nu a sugerat acest lucru.

"În acest moment, domnul Vanghelie spune că rămâne în PSD, e decizia domniei sale. M-aţi întrebat ce părere am despre el ca om politic. Vă spun că, în pofida unei anumite percepţii care s-a creat, este un om cu o coloană vertebrală şi cu curaj. Este un lucru important. Ce va face Marian Vanghelie este decizia domniei sale. În acest moment nu există conversaţie cu dânsul cu privire la această nouă construcţie", a mai spus senatorul, la emisiunea "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici