Geoană: Vântu a vrut Poşta, aţi vrut să i-o daţi lui Cocoş / Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef?

Mircea Geoană a susţinut, în dezbaterea de joi seară, că "cearta" actualului şef al statului cu Sorin Ovidiu Vântu a pornit de la Poşta Română, pe care Traian Băsescu ar fi vrut să "i-o dea" lui Dorin Cocoş, preşedintele izbucnind în râs şi întrebându-l pe Geoană dacă îl vede pe Cocoş "poştaş-şef".

121 afișări
Imaginea articolului Geoană: Vântu a vrut Poşta, aţi vrut să i-o daţi lui Cocoş / Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef?

Geoană: Vântu a vrut Poşta, aţi vrut să i-o daţi lui Cocoş / Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef?

"Dacă tot vorbim de Vântu şi de momentul în care v-aţi stricat relaţia cu el... Din câte ştiu eu, cearta a pornit într-adevăr de la Poştă. Domnul Vântu a vrut Poşta, iar dumneavoastră aţi vrut să i-o daţi domnului Cocoş", a spus Geoană.

Traian Băsescu a replicat, râzând: "Îl vedeţi dumneavoastră pe domnul Cocoş poştaş-şef?!".

"Să nu spunem minciuni", a continuat el.

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit în mai multe rânduri despre grupurile de interese care ar fi vrut să preia Poşta Română, regia de sare sau Romgaz.

"Nu am făcut o înţelegere cu oligarhii, nu am făcut o înţelegere cu mogulii de presă, nu am vrut ca Sorin Ovidiu Vântu să preia Poşta Română şi nu am făcut nicio înţelegere să i se închidă dosarele lui Dinu Patriciu", a spus recent Băsescu, într-un miting electoral.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat, în urmă cu o săptămână, într-o emisiune televizată, referitor la acuzele şefului statului că ar fi interesat de privatizarea Poştei Române, că nu i-a trecut prin cap nicio clipă să cumpere "o adunătură de mortar şi ciment", menţionând că nu este "speculator imobiliar".

"În privinţa Poştei ... Aveti cuvântul meu de onoare că nici măcar o clipă nu mi-a trecut prin cap să cumpăr o adunătură de mortar şi ciment. Eu nu sunt speculator imobiliar", a spus Vântu, răspunzând unei întrebări.

Solicitat să precizeze la ce s-a referit atunci când a vorbit de "adunătură de mortar şi ciment", Vântu a răspuns: "Păi, ce înseamnă Poşta azi? Clădiri. Eu nu cumpăr clădiri, nu mă ocup de estate, eu mă ocup doar cu cash, sunt speculator financiar şi atât".

El a adăugat că, întâmplător, în România are şi un trust de media, "care se pare că în anumite situaţii îl deranjează pe domnul Traian Băsescu".

Urmăreşte aici dezbaterea live!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici