Video Gest controversat al fostului subprefect de Prahova. Ar fi încercat să sărute mâna şefului Consiliului Judeţean - VIDEO

Fostul subprefect de Prahova, Alexandru Bănică, ar fi încercat, miercuri, să sărute mâna noului şef al Consiliului Judeţean, gestul stârnind mai multe controverse.

3759 afișări

Gestul a venit imediat după ce s-au făcut publice rezultatele votului consilierilor pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova.

La conducerea Consiliului Judeţean Prahova a fost ales Bogdan Toader (PSD), iar imediat după anunţul comisiei de validare fostul subprefect Alexandru Bănică ar fi intenţionat să-i sărute mâna şefului său.

Bogdan Toader şi-a retras, însă, imediat mâna.

Alexandru Bănică, acum consilier judeţean PSD, neagă, însă, că ar fi intenţionat să-i sărute mâna şefului său.

“E o prostie. Nu am avut în intenţie aşa ceva. El e mai înalt. Am vrut să-l iau în braţe. Cum era să-i pup mâna?”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alexandru Bănică.

Miercuri, Consiliul Judeţean Prahova s-a constituit la a treia încercare, după ce liberalii nu au participat la şedinţele anterioare, acuzând ilegalităţi în privinţa voturilor. Şi miercuri grupul PNL a părăsit sala după alegerea preşedintelui CJ, arătând din nou că votul nu a fost legal şi acuzând aleşii de la celelalte partide că şi-au arătat voturile.

Ulterior, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Prahova nu au fost aleşi pe motiv că nu a existat cvorum, având în vedere că şi consilierii judeţeni ALDE au plecat, iar şedinţa a fost suspendată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici