Gheorghe Falcă: Am votat pentru a da şansă familiilor să nu îşi mai piardă copiii în străinătate

Şeful campaniei electorale a PNL pe plan naţional, Gheorghe Falcă, a declarat că a votat pentru a da o şansă familiilor să nu îşi mai piardă copiii în străinătate, făcând, totodată, apel la oameni să iasă la vot pentru ca "judeţele model" din Banat şi Transilvania să fie fruntaşe la prezenţă.

277 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Falcă: Am votat pentru a da şansă familiilor să nu îşi mai piardă copiii în străinătate

Gheorghe Falcă: Am votat pentru a da şansă familiilor să nu îşi mai piardă copiii în străinătate

A fost pentru prima dată când Gheorghe Falcă nu a chemat presa când a votat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Falcă a spus că a votat înainte de ora 11.00 şi nu a anunţat presa pentru că nu credea că ziariştii "mergeau aşa de dimineaţă" cu el.

"Nu cred că venea presa aşa de dimineaţă la votul meu, că a trebuit să merg la fotbal, la UTA cu Suceava, unde UTA a câştigat cu 1 la 0", a declarat primarul municipiului Arad.

Şeful campaniei electorale a PNL a făcut apel la arădeni să iasă la vot.

"Aţi văzut că în judeţul Teleorman prezenţa este dublă faţă de Arad şi cred că este nevoie ca judeţele model din Banat şi Transilvania să fie în faţă la prezenţa de vot, deoarece concepţiile acestor judeţe trebuie să le urmărim în viitor", a spus Falcă.

"Eu am votat pentru a da şansă unor oameni la locuri de muncă, pentru a da şansă familiilor să nu îşi mai piardă copiii în străinătate, pentru a ne menţine în Uniunea Europeană, pentru a arăta o evoluţie şi să nu ne întoarcem la vechile metehne a unor oameni politici şi evident am votat şi pentru Arad, pentru o direcţie bună a Aradului", a adăugat Falcă.

Ulterior, acesta a postat pe contul său de Facebook un video realizat la ieşirea de la vot, în care îndeamnă la prezenţă la urne.

Un număr de 11 formaţiuni politice şi un candidat independet sunt în cursă pentru locurile de parlamentar de Arad. Un număr de 437 de secţii de votare au fost amenajate în judeţul Arad pentru alegerile parlamentare, dintre care 115 funcţionează în municipiul Arad.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici